Výhodné cestovné poistenie pomocou Tipli

V súčasnej dobe je cestovanie nielen o dobrodružstve a objavovaní nových kultúr, ale aj o bezpečnosti a istote. Vzhľadom na neistotu počasia, politickú situáciu či zdravotné riziká je nevyhnutné byť pripravený na všetko. Najmä pri cestovaní na vlastnú päsť. Plánujte dopredu tak, aby vás nič neprekvapilo. Cestovné poistenie je ideálny spôsob ako si zachovať pokoj v duši pred nadchádzajúcou cestou. Nevyjde vás ani draho.

Bezpečné a výhodné ubytovanie

Keď plánujete cestu, Booking.com je často prvým miestom, kde začnete. Ponúka širokú škálu ubytovania od luxusných hotelov až po cenovo dostupné hostely. Z Booking ubytovaní si vyberú všetci cestovatelia, aj tí najnáročnejší. Pri výbere ubytovania cez Booking máte istotu, že dostane to, za čo si zaplatíte. Nemusíte sa báť žiadnych podvodov a klamstiev. Nie nadarmo je Booking.com najväčším rezervačným portálom.

Máloktorý cestovateľ si uvedomuje, že využitím Tipli môžete pri rezervácii ubytovania na Booking.com získať istú sumu späť. Tipli totiž funguje na princípe peňazí späť – za každý nákup u partnera vám pripíše určité percento z nákupu na váš účet.

Bezpečie aj za hranicami

Cestovné poistenie je kľúčovým prvkom plánovania každej cesty, či už ide o dovolenku, pracovnú cestu alebo dobrodružný výlet. V dnešnej digitálnej dobe je to jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Online možnosti vám umožnia jednoducho a rýchlo uzatvárať rôzne druhy cestovného poistenia z pohodlia vašeho domova. Existuje viacero možností, ako získať poistenie na vaše cesty.

  • Online poisťovacie platformy – patria k najznámejším poskytovateľom poistenia. Príkladom je portál Netfinancie. Všetko si bezproblémovo vyklikáte online a do 5 minút máte hotovo. Netfinancie vám umožňujú aj porovnanie cien poistenia od rôznych iných spoločností. Ak chcete získať tú najlepšiu cenu, využite Tipli, ktoré vám ponúka aj peniaze späť z Netfinancie cestovného poistenia.
  • Poistenie v cestovnej agentúre – jedna z najviac využívaných možností v prípade, že celý pobyt ste si kúpili v cestovnej kancelárii. Niektoré agentúry ponúkajú aj predaj samotného poistenia pre cestovateľov na vlastnú päsť. Tento spôsob však nie je veľmi populárny.
  • Poistenie cez platobnú kartu – viaceré banky spolupracujú s rôznymi poisťovacími spoločnosťami, aby svojim klientom ponúkli nekomplikovaní spôsob cestovného poistenia. Túto možnosť ponúka aj mBank. Stačí, ak ste klientom banky a požiadate o pridanie cestovného poistenia k vášmu účtu. Typicky poistenie platí celý rok. Výhodou je aj rozšírenie poistenia na členov vašej rodiny alebo spoločnej domácnosti. Najvýhodnejšiu cenu získate, ak využijete Tipli na nákup vášho mBank cestovného poistenia.  

Pri výbere poistenia by ste mali brať do úvahy aj rozsah pokrytia. Vyberte si to, ktoré najlepšie vyhovuje vášmu štýlu cestovania. Na záver si nezabudnite dôkladne prečítať poistnú zmluvu, aby ste vedeli na čo máte nárok.

S Tipli a cestovným poistením od mBank, Netfinancie alebo iného portálu máte dvojnásobok výhod. Nielenže chránite svoje zážitky, ale zároveň získavate časť svojich nákladov späť. Stačí sa prekliknúť na vášho preferovaného poskytovateľa poistenia. Nechajte starosti doma a vyrazte na dovolenku s istotou, že ste krytí.

Zdroj foto: Pexels.com

Upozornenie k CFD: Rozdielové zmluvy sú komplexné nástroje a v dôsledku použitia finančnej páky sú spojené s vysokým rizikom rýchleho vzniku finančnej straty. Pri 51 až 77 % účtov retailových investorov došlo pri obchodovaní s rozdielovými zmluvami k vzniku straty. Mali by ste zvážiť, či rozumiete tomu, ako rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť vysoké riziko straty svojich finančných prostriedkov.

© 2024 Vpeniaze.sk | Nakódoval Leoš Lang