Kasínové hry, ktoré rozvíjajú analytiku

Len amatéri si myslia, že v online automatoch rozhoduje o všetkom šťastie. Mysliaci hráč má vždy šancu poraziť generátor náhodných čísel.

Irish Pot Luck od spoločnosti NetEnt

Tento výherný automat je venovaný téme írskych rozprávok. Patrí do žánru „Magic“. Výherný automat bol vydaný v roku 2020. Jeho stupeň volatility je stredný a teoretická miera návratnosti je 96,06 %. Slovenske kasina ponúka nováčikom aktiváciu uvítacieho bonusu pre túto hru.

Hráč môže vsadiť od 0,20 do 200 mincí na jedno roztočenie. Výška maximálnej výhry za jedno zatočenie nemôže byť vyššia ako 1 000 000 mincí. Na hracej ploche automatu sa nachádzajú 3 riadky a 5 valcov. 

Výherné kombinácie možno vytvoriť na 20 pevne stanovených výherných líniách. Vytvoriť výhernú sekvenciu možno z 3, 4 alebo 5 rovnakých ikon. V automate sú prítomné nasledujúce typy bonusových možností:

  • Bonusová hra;
  • Kolá s voľnými roztočeniami;
  • Symbol Wild a symbol Scatter;
  • Kaskádové rozbaľovanie ikon;
  • Jackpot.

Najlacnejšie ikony v automate sú farby kariet (kára, srdce, piky a tromfy). Za kombinácie s nimi používateľ získa od 50 do 800 herných mincí. Ikony s priemernou výplatou sú fajka, klobúk, harfa a podkova. Vo výherných reťazcoch prinášajú od 200 do 4 000 kreditov.

Najhodnotnejším piktogramom je Minca, ktorá vo výherných kombináciách prináša peňažné odmeny vo výške 1 000 až 10 000 kreditov. Symbol Scatter môže v automate vypadnúť výlučne na valcoch pod číslami 1, 2 a 3. Za trojicu symbolov Scatter na týchto valcoch získa hráč 10 kôl voľných spinov, ktoré sa dajú rovnakým spôsobom predĺžiť o ďalších 10 zvitkov.

Gorilla Kingdom od spoločnosti NetEnt

Tento výherný automat vydal vývojár v roku 2020. Patrí do žánru „Zvieratá“. Výherné kombinácie v hre sa tvoria na základe 1024 výherných smerov. Volatilita tohto slotu je stredná.

Hracie pole automatu obsahuje 4 riadky, na ktorých je umiestnených 5 valcov. Teoreticky automat prináša 96,03 % stávok hráčov. Na zvitok je možné vložiť od 0,10 do 350 herných mincí a maximálna výhra v rámci točenia je obmedzená sumou 1 750 000 kreditov.

Ďalších funkcií v hre je len niekoľko:

  • Symbol Scatter;
  • Séria bonusových roztočení;
  • Vypadávajúce hromady ikon.

Tri najdrahšie herné ikony v podobe tukana, leoparda a gorily môžu tvoriť výplatné sekvencie 2 až 5 kusov. Za kombinácie s nimi bude hráč odmenený sumou od 105 do 1 400 mincí.

Stredné a lacné piktogramy vytvárajú reťazce len vtedy, keď vypadnú z 3 až 5 kusov. Medzi prvé patria jeleň a pásavec, ktoré vo výherných kombináciách prinášajú od 280 do 875 kreditov.

Najlacnejšie symboly boli vyhotovené v podobe hracích kariet s nominálnou hodnotou od 9 do A. Vo výherných kombináciách prinášajú výhru od 70 do 525 mincí. Symbol scatter v automate bol vyhotovený v podobe drahokamu modrého odtieňa. Je zodpovedný za spustenie kôl s voľnými zvitkami. Táto možnosť sa aktivuje automaticky, keď vám na ľubovoľnom políčku hernej zóny padnú symboly Scatter v počte troch alebo viacerých kusov.

Buffalo Blox Gigablox od spoločnosti Yggdrasil Gaming

Aj tento výherný automat patrí do kategórie „Zvieratá“. Bol vyvinutý dodávateľom v roku 2022. Variabilita výherného automatu je vysoká a jeho RTP dosahuje 95,1 %. Udalosti v hre sa odohrávajú v horách na pozadí zeleného lesa.

Ako bonusové funkcie boli v automate poskytnuté:

  • Wild symbol;
  • Scatter-symbol;
  • Voľné roztočenia: symboly symbolov a symbolov;
  • Kaskádové symboly.

Kolá voľných spinov sa aktivujú symbolom Scatter v podobe modrého diamantu. Na spustenie Freespinov je potrebných minimálne 5 takýchto symbolov na ľubovoľných pozíciách hernej oblasti. Symbol Wild môže nahradiť ostatné symboly s výnimkou bonusových symbolov.

Nominálne hracie karty sú rozpočtové ikony, ktoré prinášajú kombinácie až do výšky 320 mincí. Stredne platiace symboly boli vytvorené v podobe orla, vlka a medveďa. Za kombinácie s nimi môžete získať od 80 do 1 000 mincí.

Najdrahším symbolom je Bizon, ktorý prináša od 8 do 1 600 kreditov. Pri vypadnutí môže tvoriť reťazce v počte dvojice alebo viacerých kusov a ostatné piktogramy len z troch alebo viacerých kusov.

Na roztočenie môže hráč staviť od 0,20 do 80 mincí. Maximálna výhra za jedno roztočenie je 229 120 mincí. Hracie pole má 5 valcov v 4 riadkoch. Výherné sekvencie sa vytvárajú na pevných výherných líniách v počte 20 kusov.

Upozornenie k CFD: Rozdielové zmluvy sú komplexné nástroje a v dôsledku použitia finančnej páky sú spojené s vysokým rizikom rýchleho vzniku finančnej straty. Pri 51 až 76 % účtov retailových investorov došlo pri obchodovaní s rozdielovými zmluvami k vzniku straty. Mali by ste zvážiť, či rozumiete tomu, ako rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť vysoké riziko straty svojich finančných prostriedkov.

© 2024 Vpeniaze.sk | Nakódoval Leoš Lang